Obecné rady, jak si sestavit jídelníček

Cílem je naučit se sestavit si aktivně jídelníček, kdy budete přijímat optimální množství energie ve vhodné skladbě.

Jaké jsou nejlepší zdroje vlákniny?

Vláknina je směs pro člověka nestravitelných nebo jen částečně stravitelných polysacharidů, to ale neznamená, že nám nic nepřináší a není nutné ji konzumovat. Je tomu přesně naopak. Vláknina je jednou ze složek jídelníčku, která pozitivně působí na náš zd

Nordic walking jako forma venkovního cvičení

Nordic walking (též severská nebo kondiční chůze) je chůze se speciálními sportovními holemi pro každého bez rozdílu věku či zdatnosti.

Konference Dialogem ke zdraví II

Zajímáte se o výživu a zdravý životní styl? Není vám jedno, jaké potraviny kupujete a přemýšlíte o výživových tématech, se kterými se dnes setkáváte na každém kroku? Jste přehlceni všemi možnými názory a nevíte, kterým informacím věřit?

Světový den monitoringu diabetu

Nečekejte, až budete jedním z 250 tisíc lidí v ČR, kdo přijdou na svojí nemoc příliš pozdě. Přijďte si – při příležitosti Světového dne monitoringu diabetu – nechat 12. 4. 2016 změřit rizikové hodnoty diabetu.

E-SHOP: Akční zboží a nové výdejní místo pro osobní odběr

Po delší době se hlásíme s čerstvými informacemi z našeho internetového obchodu. Podařilo se nám realizovat další z řady chystaných novinek.

 

Nejbližší plánované akce


Jediný letní online kurz! Hubněte s podporou odborníka, ve skupině a online odkudkoliv! Za pomoci osvědčené metodiky.


V tomto kurzu se navíc k teorii a psychologické podpoře přidává i možnost zdravého pohybu v krásných Letenských sadech v Praze.