Jaký bude rok 2018? Bude to Výzva!

Předsevzetí. Zvláště ke konci se roku se právě toto slovo a vše, co se pod ním skrývá, stává zvláště oblíbeným. Proč tomu tak je? Máme totiž rádi nové začátky. Pomáhají nám dělat tlustou čáru za našimi (ať už skutečnými nebo domnělými) chybami.

Jak zvládnout Vánoce bez zbytečného stresu a přejídání

Věříme, že pro někoho jsou Vánoce skutečně svátky klidu a pohody. Existuje však početná skupina těch, kteří to s tímto obdobím v roce mají zcela naopak. Vánoce jsou pro ně stres, ať už z velkých příprav, pečení, uklízení, pocitu, že vše musí být dokonalé,

Jak vypadala konference Dialogem ke zdraví IV

Již čtvrtý ročník úspěšné konference s příhodným názvem Dialogem ke zdraví se konal v neděli 5. listopadu 2017 v Konferenčním sále pražského Institutu klinické a experimentální medicíny (IKEM). Jako každý rok se i letos konference konala pod taktovkou STO

V pražském IKEMu proběhne již čtvrtý ročník konference Dialogem ke zdraví

Již čtvrtý ročník konference s příznačným názvem Dialogem ke zdraví, která se uskuteční 5. 11. 2017 v pražském IKEMu, opět přichází s tématy na hraně, o nichž budou zapáleně diskutovat naši hosté z různých oblastí dotýkajících se výživy a zdraví.

Zdravým jídelníčkem proti nespavosti

Kvalita naší stravy výrazně ovlivňuje nejen naši fyzickou zdatnost, ale i tu duševní. Jednou ze zásadních oblastí, na kterou má vliv, je i spánek. Nedostatečná či špatná výživa může být jedním z faktorů podílejících se na poruchách spánku.

Pitný režim a výběr nápojů

Nejenom v letních dnech je dostatečný příjem tekutin zásadní. Pokud vám pitný režim činí potíže, zapojte se v srpnu do našeho Projektu prožij rok zdravě, který právě téma pitného režimu zvolil tématem měsíce.

 

Nejbližší plánované akce


Jediný letní online kurz! Hubněte s podporou odborníka, ve skupině a online odkudkoliv! Za pomoci osvědčené metodiky.


V tomto kurzu se navíc k teorii a psychologické podpoře přidává i možnost zdravého pohybu v krásných Letenských sadech v Praze.