Světový den obezity 11.10. 2018

Jako každý rok, i tentokrát připadá na říjen Světový den obezity, který si v roce 2018 dal za cíl bojovat proti stigmatizaci lidí trpících obezitou, která je velkým celospolečenským problémem.

Poskládejte si ideální svačinu

Svačiny nemusí být nezbytnou součástí jídelníčku. Pokud totiž máme jídelníček správně sestavený a stačí nám tři hlavní jídla denně, aniž bychom pociťovali hlad, bez svačin se obejdeme. Většině z nás však tři hlavní jídla nestačí a aspoň jednu svačinu do j

Vraťte se po dovolené zpět do zdravého režimu

Návraty z letní dovolené nepatří k tomu nejsnazšímu, co nám léto každoročně přichystá. Návrat do reality, ale může zároveň znamenat restart a nový (lepší) začátek. A to i co se týče jídelníčku a celkového životního stylu.

Spánkem ku zdraví a štíhlejší postavě

Kvalitní spánek je nedílnou součástí zdravého životního stylu. Jen málokdo ho však vnímá i jako důležitou součást zdravého hubnutí. Přitom nekvalitní spánek může být jak jednou z příčin tak i následkem nadváhy a obezity.

Vztah k vlastnímu tělu

Pokud žijeme 24 hodin denně ve schránce, kterou nenávidíme, nemůžeme prožít plnohodnotný život. Jde to ale změnit? My říkáme, že jde!

Jak probíhal Evropský obezitologický kongres 2018

Letos v květnu se ve Vídni konal Evropský obezitologický kongres, jehož je STOB každoročně součástí. Jak kongres probíhal? Která témata na něm padala? A kterými směry se ubírá moderní léčba obezity u nás i v zahraničí?

 

Nejbližší plánované akce


Přihlaste se do kurzu zdravého hubnutí v Praze a zhubněte zdravě a natrvalo s podporou odborníka.


Jediný letní online kurz! Hubněte s podporou odborníka, ve skupině a online odkudkoliv! Za pomoci osvědčené metodiky.