Množství jídla při hubnutí

Pro úspěšné a trvalé hubnutí potřebujeme získat správný odhad množství jídla, které konzumujeme. Jenomže to někdy vůbec není lehké...

6 principů všímavého jedení

Výzkumy ukazují, že denně uděláme více než 200 rozhodnutí, která se týkají jídla, nicméně často si jich ani nevšimneme. Jíme pak bezmyšlenkovitě nebo jen ze zvyku. Co s tím?

Mindful eating aneb jak jíst všímavě a s radostí

Kdy naposledy jste zažili situaci, že jste jedli a … nic víc? Žádná televize, žádný počítač, žádné hovory, žádné myšlenky na práci, žádný spěch. Jen vy a jídlo, které jste si vychutnali od začátku až do konce.

Alice zhubla 28 kilogramů díky skupinovému kurzu zdravého hubnutí

"Dokázala jsem to! Bylo to neuvěřitelné, každý týden jsme se vážili a váha byla vždy nižší a nižší." říká Alice, které se i díky skupinovému kurzu hubnutí podařilo zhubnout 28 kilogramů.

Jak zvítězit nad sladkostmi v jídelníčku

Problémem je, že sladkosti milujeme a zároveň si je při hubnutí odpíráme. Tím se dostáváme do stresu, který zajídáme sladkým, a tak to jde stále dokola.

Jak poznat skutečného odborníka na hubnutí?

Přemýšlíte o tom, že se pustíte do změny životního stylu, ale nechcete na to být sami? Jak si ale vybrat a poznat správného odborníka a nenaletět amatérovi, který nadělá více škody než užitku?

 

Nejbližší plánované akce


Jediný letní online kurz! Hubněte s podporou odborníka, ve skupině a online odkudkoliv! Za pomoci osvědčené metodiky.


V tomto kurzu se navíc k teorii a psychologické podpoře přidává i možnost zdravého pohybu v krásných Letenských sadech v Praze.