Bílkoviny v redukčním jídelníčku

Bílkoviny jsou při hubnutí nepostradatelným pomocníkem. Díky optimálnímu příjmu v kombinaci s pohybovou aktivitou si díky nim udržíte svalovou hmotu a hubnout budete převážně tuk.

Sacharidy při hubnutí, ano či ne?

Sacharidy jsou důležitým zdrojem energie, ale také možná úskalí našeho hubnutí.

15 jednoduchých triků jak přemoci přejídání a zbytečné kalorie navíc

Asi každý jsme zažili situaci, kdy přijde chuť, hlad, neovladatelná síla nutící nás zkonzumovat více, než bychom si přáli… Je důležité zaměřit se na vyváženost jídelníčku, zda přijímáme dostatek živin, které tělo potřebuje.

Proč a co snídat?

Mnoho lidí tvrdí, že je pro ně při hubnutí výhodné nesnídat. Ráno prý stejně hlad nemají a mohou tedy „ušetřit kalorie“. Nejíst pravidelně a nechávat mezi jídly dlouhou pauzu je však pro hubnutí z mnoha důvodů opravdu nevýhodné.

Bílkoviny

Bílkoviny neboli proteiny jsou základními stavebními látkami našeho organismu, jsou využívány pro tvorbu a obnovu buněk, jsou součástí enzymů a některých hormonů a plní řadu dalších důležitých funkcí.

Tuky

Tuky představují nepostradatelnou složku výživy, ale současně jejich nevhodný výběr a nadměrná konzumace zvyšuje riziko vzniku řady onemocnění.

 

Nejbližší plánované akce


Aktuálně: Vzhledem k vyhlášení nouzového stavu na celém území ČR a s přihlédnutím k aktuálnímu vývoji situace, PŘERUŠUJEME DO ODVOLÁNÍ všechny živé aktivity STOB (kurzy hubnutí a pohybové lekce). Děkujeme za pochopení.


Hubněte pomocí osvědčené metodiky STOBu i online! Pouze nyní navíc získáte k online kurzu i program Sebekoučink ZDARMA.


Pořiďte si až do konce dubna kterýkoliv z našich e-booků se slevou 30%. Stačí zadat kód: SLAVIME30.