Bariatrická chirurgie v kostce

S tématem obezity a hubnutí úzce souvisí bariatrická chirurgie, jinak řečeno operační léčba obezity. Vysvětlíme, o jaké zákroky se jedná, proč se provádějí a u kterých osob připadají v úvahu.

10 tipů, jak přežít karanténu a nepřibrat

Sledovat informace jen o koronaviru může být psychicky náročné. Zaměstnejte se proto smysluplnými činnostmi, které nebudou požírat váš volný čas. Některé z nich vám navíc pomohou zhubnout, nebo si alespoň váhu udržet.

Psychická pohoda – půl zdraví?

Celosvětová pandemie koronaviru si vyžádala opatření, která jsou jistě velmi správná, ale také obrátila naše životy (a možná i plány na zhubnutí) na ruby. Jak se v této situaci postarat o své psychické zdraví?

Vyjádření STOBu k mimořádným opatřením MZ ČR

Aktuálně: Vzhledem k vyhlášení nouzového stavu na celém území ČR a s přihlédnutím k aktuálnímu vývoji situace, PŘERUŠUJEME DO ODVOLÁNÍ všechny živé aktivity STOB (kurzy hubnutí a pohybové lekce). Děkujeme za pochopení.

Zuzka si nechtěla píchat inzulín a pustila se do hubnutí

Zuzce nikdo nepředhazoval, že by měla zhubnout, přesto se vnímala jako oplácanější a trpěla pocitem nízkého sebevědomí. Zkoušela různé diety, ale kilogramy se vždy vrátily... Jak to nakonec dokázala?

Můžu jít na bariatrickou operaci?

O operační léčbu obezity se zajímá řada dospělých, kteří mají dlouhodobé problémy s obezitou. Mnohdy si ale nejsou jisti, zda je pro ně bariatrická operace vhodná a kdo o tomto způsobu léčby obezity rozhoduje.

 

Nejbližší plánované akce


Přihlaste se do kurzu zdravého hubnutí v Praze a zhubněte zdravě a natrvalo s podporou odborníka.


Jediný letní online kurz! Hubněte s podporou odborníka, ve skupině a online odkudkoliv! Za pomoci osvědčené metodiky.