Číst obaly se vyplatí

Často se nás výrobci pomocí chytře zvolených sloganů a hesel snaží přesvědčit, že je potravina, kterou si kupujeme, zdravá a třeba i vhodná při hubnutí. Jak je na tom potravina ve skutečnosti ale zjistíte většinou až po prozkoumání zadní strany obalu.

Evropský den obezity 2018

Evropský den obezity se letos koná již po deváté. Jeho cílem je podpořit společnost k aktivnímu přístupu zvládání problému narůstající nadváhy a obezity.

Seznamte se s tuky

Tuky bývají často považované za hlavního viníka přibývání na váze. Mnoho lidí má tak stále pocit, že správným krokem, jak si udržet postavu či dokonce zhubnout, je tuky omezovat na minimum. Je to ale pravda?

Proč jsou jarní detoxikace nesmyslné?

Říkáte si, že by to po zimě chtělo nějaký detox? A co kdybychom vám řekli, že detox je jedním z nejčastějších a nejzakořeněnějších mýtu, které ve výživě najdeme? Je to tak! Zdravý organismus totiž detoxikuje i bez našich zásahů v jednom kuse.

Jak na plánování (nejenom) jídelníčku

Jak dostat jídelníček a zdravý životní styl pod kontrolu? Naučte se plánovat!

Jak správným výběrem potravin snížit příjem soli

Tento týden od 12. do 18. března 2018 probíhá již 11. ročník celosvětové kampaně World Salt Awareness Week, tedy osvětová akce na podporu snížení konzumace soli. Zaměřte se tedy (nejen) tento týden na sůl v jídelníčku a začněte správným výběrem potravin!

 

Nejbližší plánované akce


Jediný letní online kurz! Hubněte s podporou odborníka, ve skupině a online odkudkoliv! Za pomoci osvědčené metodiky.


V tomto kurzu se navíc k teorii a psychologické podpoře přidává i možnost zdravého pohybu v krásných Letenských sadech v Praze.