Letní drinky jsou kalorickou bombou – jak si je vychutnat a přitom nepřibrat?

V horkých letních dnech se rádi zchladíme a osvěžíme ledovým nápojem. A voda to většinou nebývá. Zejména míchané drinky nebo domácí limonády bývají nabité cukrem a kaloriemi. Jaké nápoje si můžeme bez obav dopřát a čím nahradit ty méně vhodné?

Proč je tak důležité se při hubnutí odměňovat (i za malé pokroky)?

Většina lidí se pouští do hubnutí s představou, že samotné dělání změn a váhové úbytky, pro ně budou dostatečnou odměnou a motivací. Tak to ale často není…

Řešíte emoce jídlem? Změňte to pomocí těchto technik

Máte o výživě a pohybu všechny potřebné informace, ale hubnutí se stále nedaří? Na vině může být emoční jedení. V článku se dozvíte, jak náročné situace zvládat jinak než za pomoci jídla.

6 návyků lidí, kteří dokázali zhubnout a váhu si udržet

Chcete-li zhubnout, s velkou pravděpodobností to dokážete. Možná jste to již dokázali, a možná i několikrát. Dokázali jste si ale zhubnuté kilogramy i udržet?

Jak požádat druhé o pomoc při hubnutí?

K úspěšnému zhubnutí i udržení si tělesné hmotnosti proto patří i dovednost efektivní komunikace se svým okolím. Jak na ní?

Hubnutí v období menopauzy a po menopauze

Dámy na kurzech zdravého hubnutí často vzpomínají, že jim ve dvaceti stačilo párkrát vynechat večeři nebo se pár dní více hýbat a kila navíc byla pryč. S přibývajícími léty je ale každé kilo dole větší a větší dřina. Co s tím?

 

Nejbližší plánované akce


Jediný letní online kurz! Hubněte s podporou odborníka, ve skupině a online odkudkoliv! Za pomoci osvědčené metodiky.


V tomto kurzu se navíc k teorii a psychologické podpoře přidává i možnost zdravého pohybu v krásných Letenských sadech v Praze.