Začtěte se do rozhovorů s našimi klienty a inspirujte se jejich příběhy o úspěšném hubnutí!

Veronika zhubla 54 kg v cizině. Po návratu ji nepoznali ani vlastní rodiče!

Během deseti let jsem vyzkoušela nespočet diet. Vydržela jsem maximálně tři týdny. Dnes vím, že jsem v podstatě hladověla a pak se přejídala“, popisuje svoji zkušenost osmadvacetiletá Veronika. Zlom nastal až v Anglii.

Příběh Aničky: Jsem na sebe pyšná! Nevěřila jsem, že dokážu ve svém věku zhubnout 20 kg

Anička úspěšně zhubla v kurzu se STOBem. Její motivací bylo "doběhnout vnoučata". Jaké změny pro to musela udělat? Přečtěte si celý její příběh.

Zuzka si nechtěla píchat inzulín a pustila se do hubnutí

Zuzce nikdo nepředhazoval, že by měla zhubnout, přesto se vnímala jako oplácanější a trpěla pocitem nízkého sebevědomí. Zkoušela různé diety, ale kilogramy se vždy vrátily... Jak to nakonec dokázala?

Katka zhubla 23 kilogramů: Po měsících váhové stagnace jí pomohla lektorka a kolektiv

"Věděla jsem, že umím zhubnout, ale neuměla jsem si váhu udržet. Proto jsem to chtěla udělat tentokrát jinak!" říká Katka, které nejvíce pomohl kurz hubnutí a namotivovaný kolektiv.

Erik zhubl 25 kilogramů: "Stal se ze mě gurmán, tak dobré věci jsem předtím nejedl!"

Kila navíc trápí nejen dámy, ale umí nepříjemně potrápit i pány. Své o tom ví i sympatický Erik, který vážíval 153 kg. Sbohem nechtěným kilogramům dal ve skupinovém kurzu zdravého hubnutí.

Jiřinka je o 61 kg lehčí. „Zhubla jsem tolik, co váží dva němečtí ovčáci“, říká milovnice kynologie

Výživové znalosti ani pohyb v životě Jiřinky rozhodně nechyběly. Přesto se stalo, že ve svých 45 letech vážila 145 kg a nosila oblečení velikosti 64. Jak se jí nakonec podařilo zhubnout?

Alice zhubla 28 kilogramů díky skupinovému kurzu zdravého hubnutí

"Dokázala jsem to! Bylo to neuvěřitelné, každý týden jsme se vážili a váha byla vždy nižší a nižší." říká Alice, které se i díky skupinovému kurzu hubnutí podařilo zhubnout 28 kilogramů.

Lucie zhubla 23 kilogramů pomocí Talířků a pokračuje dál

Lucie je slečna s milým úsměvem a vždy dobrou náladou. Do hubnutí se pustila s vervou a pomocí v podobě brožurky Talířky.

Blanka zhubla 45 kilogramů a běhá maratony po celém světě

Blanka zhubla neuvěřitelných 45 kg. Zamilovala se do běhání, s jídlem ji pomohl nutriční program Sebekoučink a velkou oporou jí byla celá její rodina. Začátky ale nebyly lehké.

Monika: „Výzva 52 byla opravdová výzva! Zhubla jsem 47 kg.“

„Zlobilo mě srdíčko a lékař mi řekl, že pokud nezhubnu, dlouho tady nebudu. A pokud máte malé dítě, tak tady prostě být musíte! Moje nejmladší dcera byla opravdu velký impuls, abych se sebou začala něco dělat.“ říká Monika, které se podařilo zhubnout 47 k

Nejbližší plánované akce


Přihlaste se do kurzu zdravého hubnutí v Praze a zhubněte zdravě a natrvalo s podporou odborníka.


Jediný letní online kurz! Hubněte s podporou odborníka, ve skupině a online odkudkoliv! Za pomoci osvědčené metodiky.