Ing. Hana Chlustinová

Specializace: Kouč zdravého životního stylu pro děti, dospívající i dospělé

Motto: Hlavně bez diet a hladovění.

Kontakt:
hana.chlustinova@seznam.cz
608731746

Hodnocení lektora:

Průměrné hodnocení: 5
Hodnotilo: 10 uživatelů
Vzdělání a praxe:

Kognitivně behaviorální terapie obezity (STOB)

rekvalifikační kurz Poradce pro výživu

státní zkouška Poradce pro výživu

O mně:

Jsem spokojená se svojí postavou i po dvou těhotenstvích. Jím vše, co mám ráda a život si užívám. S maximálním nasazením ráda pomůžu i Vám. Nejste spokojeni se svojí postavou? Se svými sportovními výkony? S životním stylem..?

VÝŽIVOVÝ PORADCE?

Baví mě pomáhat najít cestu ke zdravému životnímu stylu. Ten jediný Vás totiž dovede k optimální váze ať už při redukci nebo nabírání a to v jakémkoliv věku. Ze zkušenosti můžu říct, že se většina z nás snaží dosáhnout vysněné postavy špatným způsobem a po několika neúspěších vnímáme svůj cíl jako nereálný. Podle mých klientů jsou ale změny mnohem jednodušší, než si mysleli a cíl mnohem bližší. Tudíž jsem přesvědčená, že jako akreditovaný výživový poradce můžu pomoct i Vám. 

KOUČ ŽIVOTNÍHO STYLU?

Každý jsme jiný a originální. Máme jiná přání a potřeby, jiné možnosti, jiné neúspěchy.. Proto pracuji s individualitou každého z nás. Nenabízím jeden obecně vytvořený jídelníček, který možná nechutná, možná se suroviny ani nedají sehnat.. Naopak společně rozebereme a upravíme VÁŠ jídelníček tak, aby vyhovoval VAŠIM chuťovým preferencím a VAŠEMU životnímu rytmu. Zanalyzuji důvody nevhodných návyků a dohodneme se spolu, jak je napravit. V praxi to znamená, že postupnými nenásilnými krůčky společně měníme životní styl na dlouhodobě příjemně vyrovnaný. Píši dlouhodobě, protože se nejedná o žádné diety nebo násilné změny, které někdo vydrží krátce někdo déle, ale nakonec každý povolí a ve svých očích selže. Spolu budeme cílit na dosažení takových změn, které Vás budou těšit, bavit a tudíž nepřijde nutknání vracet se ke starým zvykům.

Budu se Vám věnovat individuálně, na přání i skupinově. Spolupracuji s dopělými i s dětmi.

HUBNOUCÍ KOKTEJLY? 

Nepropaguji žádné reklamní produkty na hubnutí, ale naopak racionální vyváženou stravu, která Vám dodá dostatek energie a výživy dle Vašich individuálních potřeb. Při spolupráci se naučíte zásady zdravého životního stylu, aby jste si mohli být v budoucnu sami sobě koučem a nepotřebovali jste již nikdy víc vyhledávat odbornou pomoc v tomto směru.

OBEZITA..

Rozumím, že obezita nepřináší jen zdravotní rizika a komplikace, ale také sociální nepříjemnosti, psychické trápení a ztrátu sebevědomí. A právě proto už neztrácejte ani den a pojďme změnit Váš životní styl jednou provždy.

DŮKAZ!

Důkazem toho, že se může změnit kdokoliv kdykoliv, je 78letý klient, který dokázal za půl roku zhubnout ze 121kg na 95kg. Když on, tak Vy také..

 


Máte zájem o konzultaci?

Hodnocení uživatelů

Pro psaní recenzí se musíte přihlásit

MValo
Ve svém životě jsem zkusila několik neúspěšných diet. Váha někdy dolů šla, někdy ne, někdy rychle, někdy pomalu...konečný efekt byl ale stejný, vždy jsem přibrala zpět a ještě o něco víc. Hanka mi vysvětlila, jak tělo a metabolismus funguje, jednoduše a lidsky. Má velmi milý a individuální přístup. Nejsem ještě na konci své cesty, ale konečně jsem díky Hance pochopila, jak svého cíle dosáhnout. Chce to trochu vůle, zdravého rozumu a přítele Hanku na telefonu ;-)! Moc Vám Hanko děkuji :-)
tesarovamichaela88
Se STOBem jsem měla dobré zkušenosti už z minulosti. Spolupráce s Hankou mě utvrdila v tom, že, chce-li někdo změnit styl stravování, jsou lektoři ze STOBu sázka na jistotu. Hanku vám moc doporučuji, protože byla velmi přátelská, empatická a od začátku pro mě byla velkou motivací v mnoha ohledech. Dostala jsem od ní spoustu tipů, jak poskládat jídlo na celý den, aby mělo tělo všeho dostatek a já se cítila dobře. Dokonce jsem díky ní přehodila některé potraviny (jako např. vločky všeho druhu) z kategorie "to mi moc nechutná" do "bez toho už nemůžu být" :-) Je to skvělý pocit, když můžete jíst prakticky cokoliv (samozřejmě ve správném množství) a váha jde postupně dolů. Navíc se mi i díky změně stravovacích návyků mnohonásobně zlepšil spánek, s čímž jsem do té doby bojovala. Je to skvělý pocit, když se začnete cítil lépe a když si toho začne všímat okolí. Hani, moc ti děkuju za všechno :-)
andre
pavla.joskova
K Hance jsem se prihlasila na konzultaci a ani jsem si nebyla jista, ze do toho pujdu. Cekala jsem, ze mi zakaze kafe a vsechno co mam rada, ale opak je pravdou. Hanka me od zacatku motivovala do toho jit a neco se sebou udelat. Nase sezeni nepripominala skoleni, ale kafe s kamaradkou, zadne vycitky, co jsem to zase snedla, ale pochopeni. Hanka me naucila spravne jist a take to, ze jist muzu prakticky cokoliv, jen ve spravnem mnozstvi. Neustale mi byla oporou, podporovala me a radila co a jak zlepsit a take nabizela alternativy pohybu, protoze bylo jasne, ze to bude muj kamen urazu. Hanka je velmi empaticka, pratelska, vstricna a vnimava, vedla me a pomahala, vysledek je -13 kilo a jeste nekoncim. Naucila jsem se rozumet jidlu a slozit si jidelnicek od snidane po veceri tak, abych jedla co mi chutna, ale zaroven vaha sla dolu. Hani moc dekuji za podporu a vrele doporucuji. Zkuste to a uvidite, ten pocit, kdyz si lide zacnou vsimat vasi zmeny za to stoji. A hlavne pocit sama ze sebe je neskutecny.
ks.ver
Se společností stob mám dobré zkušenosti již z minulosti, proto jsme se na ni obrátily znovu. Tentokrát ale k paní Hance Chlustinové, která nás zaujala i se svou zkušeností s Kognitivně behaviorální terapií s pomocí pro svoji dcerku, která se začala potýkat s mentální anorexií. Moc oceňujeme její vstřícné jednání a cenné rady. Podržela jí v těžké situaci. Vypadá to, že to již má dcerka pod kontrolou. Ještě jednou moc děkujeme!
MarryLex
Moc děkuji, karanténa udělala své, ale tento přístup k hubnutí a vůbec ke zdravému životnímu stylu obecně mi velmi vyhovoval. Byl to takový nový úhel pohledu, který byl pro mě dosud neznámý. Hanka mi nedala rybu, ale naučila mě rybařit, takže již nyní nejsem závislá na nikom a na ničem typu jídelních plánů apod. Ještě jednou moc děkuji!
Lida1234
Na Hanku jsem se obrátila po doporučení své známé, která pod vedením Hanky výrazně zhubla. Já s nadváhou bojuji celý život. Od Hanky jsem dostala, nejen ohledně životosprávy, hodně cenných rad. Velmi na Hance oceňuji její vstřícnost a empatii. Hanko děkuji.
klaruše
Přes karanténu jsem docela přibrala hlavně kvůli tomu, že jsem začala jíst "špatně". Díky Hance jsem se naučila jídlu rozumět. Pomohla mi s jídelníčkem a když viděla v mém sebekoučinku, že jsem někde ulítla, hned mi napsala a řekla mi, kde by to mohlo být lepší! Komunikace s Hankou je na 1*. Moc jsem si oblíbila naše moto: "Jestli chceš zhubnout, musíš pořádně jíst." Takhle to zní vtipně, ale je to tak!! Hanka mi pomohla najít si pozitivní vztah k jídlu i k pohybu a pomohla mi k tomu, abych si dlouhodobě udržela takovýto "zdravý životní styl". Všem, co by potřebovali pomoct v tomhle směru, tak Hanku Vám můžu 100% doporučit!! Ještě jednou moc děkuji za všechno, Hani.
Dasa1
Nikdy jsem neměla velký problém s udržením váhy. Minulé jaro jsem ale usoudila, že by nebylo špatné takových 5 kg do léta zhubnout a tak, když mi známá doporučila Hanku neváhala jsem a ještě přibrala svoji sestru která se právě chystala investovat do KETO diety :-(. Hanku jako koučku všem doporučuji! Bylo příjemné si s ní povídat (a ne vždy se probíralo jen stravování), zjistila jsem spoustu zajímavých věcí co se skladby správného jídelníčku týče, i to, že k mému překvapení, abych hubla musím víc jíst! Výsledek: já si v létě užívala nové plavky velikosti 36, naběhala stovky km plná energie a sestra dodnes napotkání vysvětluje jak dokázala bez diet a hladovění zhubnout 10 kg!!! Hani, ještě jednou děkuji za pomoc, rady, přátelství i legraci :-)
kami.z
Hanka mi pomohla zhubnout 9 kg. Upravila mi jídelníček tak, aby mi vyhovoval a díky tomu jsem si tu váhu i udržela. Už rok si jí držím :-) Díky Hani

Nejbližší plánované akce


Jediný letní online kurz! Hubněte s podporou odborníka, ve skupině a online odkudkoliv! Za pomoci osvědčené metodiky.


V tomto kurzu se navíc k teorii a psychologické podpoře přidává i možnost zdravého pohybu v krásných Letenských sadech v Praze.