Ing. Kateřina Melichová

Specializace: Lektorka kurzů zdravého hubnutí, výživové poradenství, lektorka všestranných pohybových aktivit pro předškoláky

Motto: Nebuďme na sebe příliš nároční. Malými postupnými změnami lze dosáhnout více, než velkými náhlými skoky.

Kontakt:
katerina.melichova@seznam.cz
607 863 750

Hodnocení lektora:

Průměrné hodnocení: 0
Zatím nikdo nehodnotil.
Vzdělání a praxe:

2023 Kurz zdravého hubnutí / STOB CZ, s.r.o.

2023 Cvičení pohybové všestrannosti pro předškoláky – školení pro lektory / fitMAMI, s.r.o.

2022 Teorie typů – vývojové fáze ega, komunikace a trénink podávání a přijímání zpětné vazby (pokračovací kurz) / Mgr. Šárka Miková

2022 Teorie typů – komunikace a motivace (dlouhodobý kurz) / Mgr. Šárka Miková

2020 Teorie typů – úvodní seminář / Mgr. Šárka Miková

2018 Manuál na mozek – jak (ne)bojovat s myšlenkami (seminář) / Mgr. Alžběta Protivanská

2005 Vysoká škola ekonomická v Praze

O mně:

Moje cesta ke STOBu

Před lety jsem bojovala s kontinuálním váhovým přírůstkem, který se mi svépomocí nedařilo zastavit. Když jsem se dozvěděla o STOBu, začala jsem docházet na individuální konzultace a brzy se dostavily první výsledky – váha začala pomalu klesat a držím si ji dodnes. Díky STOBu jsem objevila cestu, jak se dlouhodobě cítit dobře a jak se, v případě neplánovaných výkyvů, vrátit zpátky k mnou vytvořenému a mně vyhovujícímu životnímu stylu.

 

O mně

Od mala holduji pohybu. Narodila jsem se, a dlouhých 30 let žila ve městě sportu – v Jablonci nad Nisou. V dětství jsem se závodně věnovala moderní gymnastice. Rekreačně jsem si vyzkoušela i další sporty – od lyží, H.E.A.T, aerobic, inline po cyklistiku, pilates, běh a jiné. V současnosti cvičím především jógu, která mi vedle protažení a zpevnění těla přináší uvolnění od stresu a napětí. Miluji hory, přírodu, procházky se psem a dovádění s dcerou, díky které mám opravdu dostatek pohybových aktivit :-)

Ráda fotím, vařím zdravé (a občas i nezdravé) dobroty, holduji celoživotnímu vzdělává ať již v profesním, či soukromém životě.

Věřím, že síla myšlenky, vytrvalost a důslednost spojené se zdravým selským rozumem dokáží v dlouhodobém horizontu divy.


Máte zájem o konzultaci?

Hodnocení uživatelů

Pro psaní recenzí se musíte přihlásit

Nenalezeny žádné záznamy.

Nejbližší plánované akce


Jediný letní online kurz! Hubněte s podporou odborníka, ve skupině a online odkudkoliv! Za pomoci osvědčené metodiky.


V tomto kurzu se navíc k teorii a psychologické podpoře přidává i možnost zdravého pohybu v krásných Letenských sadech v Praze.