Veronika Kolmann

Specializace: Kurzy zdravého hubnutí, Lektor sportovních aktivit pro děti i dospělé, Nutriční terapie, Diagnostika.

Motto: ".. zapomeňte na všechny důvody, proč by to nemělo fungovat a najděte jeden, proč to fungovat bude."

Kontakt:
VBartosova@email.cz
+ 420 608 258 417

Hodnocení lektora:

Průměrné hodnocení: 0
Zatím nikdo nehodnotil.
Vzdělání a praxe:

 

O mně:

Narodila jsem se "před pár lety" v Liberci – ve městě, kde nepropadnout sportu je opravdu těžké.  Díky aktivně založené rodině jsem již od útlého věku „vymetala“ všechny zdejší sjezdovky i cyklostezky. S nástupem do školních let jsem se začala věnovat sportovnímu aerobiku, ve kterém jsem pak sbírala závodní zkušenosti a s přibývajícím věkem mi tuto závodní atmosféru vykompenzovala nová role - role trenéra sportovního aerobiku a všestranných pohybových aktivit dětí a mládeže. Kromě dětí se věnuji i lekcím pro dospělé - step aerobik, bodyform, Bosu, zumba, taba, power yoga či zdravotním a kompenzačním cvičení. 

Kromě sportu, který mě provází celý život, miluji cestování a přátele. Na prvním místě mám svou rodinu, se kterými to teprve dává ten pravý smysl – a ten největší smysl mi vše začalo dávat v březnu 2018, kdy se mi narodila dvojčátka – Aninka a Denny.

Rok 2018 byl pro mě přelomový i co se týče "životní cesty" - přestala jsem se tolik bát a začala jsem se více věnovat aktivitám, které mě celoživotně naplňují. Založila jsem sportovní klub Akademie sportu Liberec (www.akademiesportuliberec.cz), který zastřešuje různé sportovní aktivity pro děti, vč. příměstských táborů a dalších činností.  Zároveň se má cesta "rozšířila" i o zdravý životní styl, mindfullness, nutriční terapii a práci "sama se sebou".

Ráda bych svým klientům byla průvodcem a podporou v jejich cestě ke změně, aby nezůstali jen u toho "prvního kroku", ale svůj záměr dovedli zdárně do vytouženého cíle. Plně se ztotožňuji s myšlenkou a metodikou STOBu, který přetváří stravovací a životní "zlozvyky" přirozeně, nenásilně a hlavně "udržitelně".

 

 

 

 

 


Máte zájem o konzultaci?

Hodnocení uživatelů

Pro psaní recenzí se musíte přihlásit

Nenalezeny žádné záznamy.

Nejbližší plánované akce


Jediný letní online kurz! Hubněte s podporou odborníka, ve skupině a online odkudkoliv! Za pomoci osvědčené metodiky.


V tomto kurzu se navíc k teorii a psychologické podpoře přidává i možnost zdravého pohybu v krásných Letenských sadech v Praze.