Bc. Irena Hrachovinová

Specializace:

Motto: Nenech se odradit či zastrašit. Když něco opravdu chceš, dokážeš to. Jdi do toho.

Kontakt:
irena.hrachovinova@seznam.cz
733530678

Hodnocení lektora:

Průměrné hodnocení: 0
Zatím nikdo nehodnotil.
Vzdělání a praxe:

Vystudovala jsem střední hotelovou školu, po maturitě jsem odjela objevovat svět a po návratu absolvovala obor Management pro neziskové organizace.

Ani jednomu z těchto oborů jsem se však nevěnovala a rozvíjela se dál. Po kurzu chůvy jsem spolu s manželem založila jednu dětskou skupinu, kterou po třech letech následovala další. Obě skupiny provozujeme v krásné přírodě u lesa na hranicích Ostravy a Rychvaldu. 

Práce s dětmi mi přinesla další rozvoj. Objevila jsem Montessori pedagogiku a samostudiem, či díky návštěvám různých přednášek, jsem se zajímala o své zdraví a psychiku (při třech dětech samozřejmost) :-) 

 

 

 

O mně:

Hubnutí je pro mě téma už od puberty. Co se diet týče, vyzkoušela jsem snad všechno, od tukožroutské polívky přes plážovou dietu až po ketodietu. Vše fungovalo naprosto stejně. Pár kilo jsem shodila, daleko více zase nabrala. Když jsem se přihlásila do kurzu STOBu, byla jsem překvapená, jak lehké to vlastně je. Člověk hubne, aniž by trpěl, pozná spoustu parťáků, kteří v tom jedou s ním a kteří jej motivují jako nikdo jiný. V kurzu se mi líbilo natolik, že jsem si ho během těch 24 let ještě 2x zopakovala a posledních pár let pokukovala po kurzu lektora. Až jsem se konečně odhodlala a přesto, že jsem se při své oplácánosti necítila komfortně, v únoru jsem začala, v dubnu skončila a momentálně se připravuji na svůj první kurz zdravého hubnutí a neskutečně se těším.

Mám za cíl hubnout spolu s vámi a věřím, že nám to půjde báječně. Vím totiž, jaké to je, být obézní a znám všechny vaše obavy a strachy. Věřím, že dokážu motivovat, objevovat ztracené sebevědomí, zahánět všechny chmury a strachy a starat se o to, že jedno odpoledne v týdnu budete chodit domů dobře naladěni :-)


Máte zájem o konzultaci?

Hodnocení uživatelů

Pro psaní recenzí se musíte přihlásit

Nenalezeny žádné záznamy.

Nejbližší plánované akce


Jediný letní online kurz! Hubněte s podporou odborníka, ve skupině a online odkudkoliv! Za pomoci osvědčené metodiky.