Bc. Zuzana Chadimová

Specializace: Nutriční terapeut (soukromé zdravotnické zařízení), instruktor Nordic walking, lektor zdravotního cvičení

Motto: "I když se cíl může zdát vzdálený, jeden krok zvládneš vždy."

Kontakt:
nutricni@jde-to.cz
+420737669223

Hodnocení lektora:

Průměrné hodnocení: 5
Hodnotilo: 8 uživatelů
Vzdělání a praxe:

Vzdělání:

1. lékařská fakulta Univerzita Karlova obor Nutriční terapeut

Další rekvalifikace a vzdělání:

CMP lymfologie pro nutriční terapeuty

MŠMT instruktor Nordic walking

FISAF instruktor zdravotní tělesné výchovy

STOB Motivační rozhovory

STOB Psychologie hubnutí

STOB výživa a její aplikace v praxi

STOB Metodika vedení skupinových kurzů zdravého hubnutí

IKEM odborná konference "Výživové degustační menu"

O mně:

Má praxe Nutričního terapeuta je vedena, jako nestátní zdravotnické zařízení, kde se zaměřuji na redukci, společně s preventivní i léčebnou výživou. Dále pracuji s klienty se specifickými potřebami u všech věkových skupin.

Každý kráčíme sám po své cestě a je potřeba volit správně, kde budeme hledat radu a pomocnou ruku. Oblastí, kde hledat infomace je nepřeberné množství a já možná nebudu první,kdo vám bude pomáhat nalézt správný směr. Mým cílem je být však tím posledním, kdo Vás naučí, jak nebýt obětí jídelníčku, ale stát se jeho realizátorem, jenž zná své potřeby a umí zohlednit své zdraví.

Každý člověk je jedinečný, ale všichni potřebujem lidský přístup, motivaci, pochvalu a dobře míněné rady.

K cíly nevede cesta přímá a tedy nečekejte propagaci zázračných doplňků, ale vhodně zvolený pohyb spolu s běžnými potravinami a informacemi o vhodném množství Vás dovedou tam, kde máte svůj cíl.

Pokud jste připraveni udělat první krok správným směrem nebo potřebujete radu, budu ráda Vaším průvodcem.

Rozhodnutí je na Vás a věřte, že i drobná změna má velký smysl a hlavně Jde-to.

 

Těším se na Vás ve své ordinaci v Opočně

Zuzana

 

Více se dozvíte na: https://www.jde-to.cz/

 


Máte zájem o konzultaci?

Hodnocení uživatelů

Pro psaní recenzí se musíte přihlásit

Sanella
Kurz mohu doporučit. Zuzka naší skupinu dokázala skvěle motivovat, byla vždy ochotná pomoci a být k dispozici. Děkuji i za představení pro mě nového sportu - nordic walking.
Hanka H.
Kurz vřele doporučuji. Původně se mi do skupinového hubnutí nechtělo, ale jsem ráda, že jsem do toho šla. Sešla se fajn parta a 10 týdnů uteklo jako voda. Zuzka je fundovaná lektorka, je vzdělaná, umí se vším poradit. A navíc je s ní legrace :-)
Simona Bartákova
Děkuji za skvělý přístup a hlavně motivaci. Na kurzu jsem se cítila jako na pokecu s kamarádkami, kde jsem se dozvěděla spoustu rad okolo cvičení a kombinaci jídel. Simona a Mirka
Ivet1973
Žádné hladovění , jenom změna stravovacích návyků a skladba jídla. Děkuji za skvělou atmosféru a motivaci.
Franina
Děkuju za nový pohled na způsob stravování a nastavování cílů a odměn za jejich dosažení - což je důležitější, než jsem si myslela. Rozhodně doporučuju i účast ve skupině, kdy zjistíte, že v tom nejste sama a jde všechno líp. Děkuju Zuzce :)
Nada B.
Děkuji za skvěle vedený a připravený kurz. Díky Zuzčině zpětné vazbě mám vytvořený jídelníček z potravin, které mám ráda a chutnají mi. Zuzka mě také naučila jak dělat změny, tak aby byli udržitelné.
Naďa 66
O hubnutí jsem měla spoustu informací, ale v kurzu jsem si je hezky utřídila a k mému překvapení i některé “ vyřadila”. Výborné jsou brožurky ke každé lekci, kde jsou shrnuta probíraná témata. Pochvala lektorce Zuzce i za nápaditě vedené cvičení.
Kačenka24
Vstřícný a lidský přístup, ale přitom zároveň lehce nekompromisní, takže trvale udržitelný...prostě to jde...díky moc za pomocnou ruku při změnách životního stylu i výborné zdravotní cvičení. Do Opočna se rozhodně vyplatí i dojíždět. S úctou Katka G.

Nejbližší plánované akce


Jediný letní online kurz! Hubněte s podporou odborníka, ve skupině a online odkudkoliv! Za pomoci osvědčené metodiky.


V tomto kurzu se navíc k teorii a psychologické podpoře přidává i možnost zdravého pohybu v krásných Letenských sadech v Praze.