S touto brožurou jednoduše pochopíte, jak si sestavit nutričně vyvážený a současně chutný jídelníček. Naučíte se:
jak správně vybírat potraviny z jednotlivých potravinových kategorií (tj. maso, vejce, pečivo a cereálie, mléko a mléčné výrobky, tuky atd.)
co ve vašem jídelníčku nesmí chybět a co naopak nechte raději ležet v regálech
rozumět potravinovým obalům
jak si vybrat jídlo v restauraci či jak si zdravěji zamlsat
V závěru každé kapitoly je vše shrnuto do přehledné tabulky, kde jsou potraviny rozdělené do tří kategorií dle vhodnosti jejich zařazení do jídelníčku.
Pokud se nevyznáte ve spoustě zaručených rad a doporučení, nevíte, jaké potraviny do jídelníčku zařadit, s touto brožurou budete mít jasno!
Ukázka:
667475
S touto brožurou jednoduše pochopíte, jak si sestavit nutričně vyvážený a současně chutný jídelníček. Naučíte se:
jak správně vybírat potraviny z jednotlivých potravinových kategorií (tj. maso, vejce, pečivo a cereálie, mléko a mléčné výrobky, tuky atd.)
co ve vašem jídelníčku nesmí chybět a co naopak nechte raději ležet v regálech
rozumět potravinovým obalům
jak si vybrat jídlo v restauraci či jak si zdravěji zamlsat
V závěru každé kapitoly je vše shrnuto do přehledné tabulky, kde jsou potraviny rozdělené do tří kategorií dle vhodnosti jejich zařazení do jídelníčku.
Pokud se nevyznáte ve spoustě zaručených rad a doporučení, nevíte, jaké potraviny do jídelníčku zařadit, s touto brožurou budete mít jasno!