Lenka Kohútová

Specializace: individuální i skupinové poradenství zaměřené na výživu dospělích a dětí, trenér, lektor AKTUÁLNĚ JSME NA MATEŘSKÉ/RODIČOVSKÉ DOVOLENÉ A NABÍZENÉ SLUŽBY POSKYTUJI V OMEZENÉM REŽIMU.

Motto:

Kontakt:
info@vyzivaslenkou.cz
+420 775 269 641

Hodnocení lektora:

Průměrné hodnocení: 0
Zatím nikdo nehodnotil.
Vzdělání a praxe:

O mně:

Vždy mě fascionvolo, jak funguje lidské tělo a díky studiu biochemie jsem se mohla podívat tzv. “pod poličku toho všeho”. Snažím se průběžně vzdělávat, abych mohla svým klinetům nabídnout co nejvíce. Poradenstvím v oblasti výživy, zdravého životního stylu a pohybových aktivit se zabývám od roku 2014. V současnosti se věnuji i vědě - pracuji ve výzkum a podílím se na získávání nových poznatků. 

Ke svým klientům vždy přistupuji individuálně. Ptám se, naslouchám a pak pomalu zavádíme změny do jejich života, tak aby to bylo přirozené a příjemné. Své klienty se snažím vést k vyváženému jídelníčku, který je pro ně dlouhodobě udržitelný, a ke sportovním aktivitám, které jsou pro ně vhodné a baví je

Bližší informace o poskytovaných službách a možnostech, jak mne kontaktovat, naleznete na mých webových stránkách. 

Těším se na naši spolupráci!

Lenka

 


Máte zájem o konzultaci?

Hodnocení uživatelů

Pro psaní recenzí se musíte přihlásit

Nenalezeny žádné záznamy.

Nejbližší plánované akce


Jediný letní online kurz! Hubněte s podporou odborníka, ve skupině a online odkudkoliv! Za pomoci osvědčené metodiky.


V tomto kurzu se navíc k teorii a psychologické podpoře přidává i možnost zdravého pohybu v krásných Letenských sadech v Praze.