Bc. Tereza Lojdová

Specializace: Nutriční terapeut

Motto: Klíčem úspěchu nejsou rychlá řešení, ale změna životního stylu, která nás bude bavit.

Kontakt:
T.Horbaniucova@seznam.cz

Hodnocení lektora:

Průměrné hodnocení: 0
Zatím nikdo nehodnotil.
O mně:

Pohyb a výživa mě provázely již od malička. Nebylo tedy příliš velkým překvapením, když jsem si na střední škole jako téma maturitní práce vybrala "Obezita u dětí a mladistvích", a zároveň s tím si podala přihlášku na Zdravotně sociální fakultu do Českých Budějovic na obor Nutriční terapeut. Přijali mě.

Díky studiu se mi v podstatě jen potvrdila moje teorie - výživa, pohyb, psychika - to jsou ty TŘI pilíře, které když propojíte, cítíte se prostě skvěle. Všechny tři pilíře se navíc vzájemně ovlivňují. Chcete příklad? Když tělu dodáte kvalitní výživu, máte dostatek energie na pohyb. Když si zacvičíte, cítíte se skvěle, jste na sebe pyšní. Když kvalitně jíte, cvičíte a cítíte se dobře - kila jdou dolů úplně sama a energie která z Vás vyzařuje? Prostě nádhera. 

Možná je ode mě troufalé zakončit rovnici shozenými kily, ale já věřím, že pokud jste si rozklikli právě tento profil, může to být jedním z Vašich cílů.

Asi 14 dní po úspěšném absolvování oboru Nutriční terapie mé další kroky směřovaly do Oblastní nemocnice v Příbrami, kde jsem se mohla začít nutriční terapii věnovat naplno. Zanedlouho se v naší nemocnici otevřela i nutriční poradna, kde jsem dostala možnost působit. Od té doby se každý den a s každým novým klientem učím a posouvám dál ve své praxi.

Výživa je poměrně mladý obor, neustále se vyvíjí, a proto se snažím pravidelně hledat nové informace a poznatky. A to jak ve formě literatury, přednášek, kurzů a školení nebo odborných studií. Vše samozřejmě na evidence based podkladech.

Plně si uvědomuji a respektuji individualitu každého jednoho s nás. Proto se snažím vnímat, naslouchat, pochopit Vás a poskytnout Vám možnosti řešení a nabídnout takovou cestu, která Vám bude příjemná, bude Vás bavit a bude Vás směřovat k Vašemu cíli.

Na téhle cestě Vás nenechám samotné. Budu tam s Vámi. Povedu Vás. A společně to zvládneme.


Máte zájem o konzultaci?

Hodnocení uživatelů

Pro psaní recenzí se musíte přihlásit

Nenalezeny žádné záznamy.

Nejbližší plánované akce


Jediný letní online kurz! Hubněte s podporou odborníka, ve skupině a online odkudkoliv! Za pomoci osvědčené metodiky.


V tomto kurzu se navíc k teorii a psychologické podpoře přidává i možnost zdravého pohybu v krásných Letenských sadech v Praze.