Konference Dialogem ke zdraví je úspěšně za námi. Co přinesla?

Konference Dialogem ke zdraví je úspěšně za námi. Přinesla opravdu to, co měla? Podařilo se najít společnou řeč ve zdánlivě neslučitelných názorech a tématech?

DEN ZDRAVÍ SE BLÍŽÍ, přijďte si nechat změřit cholesterol

AKTUÁLNÍ NOVINKA, Přijďte si na Den zdraví nechat změřit hladinu cholesterolu v krvi. Tato každoroční akce se koná již v sobotu 17. 10. 2015 v Praze 4 – Modřanech v ZŠ Rakovského.

„Potraviny v hysterii“, současný stav i téma plánované konference

Stejně jako loni, i letos bude Fórum zdravé výživy společně se Sekcí Výživy a nutriční péče ČAS a Laboratoří pro výzkum aterosklerózy IKEM pořádat v Praze Celostátní odbornou konferenci (14. října 2015) a den předem i studentský workshop.

Zákaz kouření nic neřeší, nebo snad ano?

STOB ve spolupráci s prvotřídní odbornicí MUDr. Evou Králíkovou, CSc. vytvořil metodiku skupinových kurzů odvykání kouření, které systematicky vedou kuřáky k zanechání kouření, a to s benefitem nepřibrat žádná kila navíc. Pojďte to také zkusit!

Nezapomínejme pít - desatero pitného režimu

Dostatek tekutin potřebuje náš organismus neustále, ještě větší pozor bychom si však měli dát na správný pitný režim v letních měsících.

Nejpřirozenější pohyb, to je pohyb venku, na čerstvém vzduchu a pod širým nebem

Člověk jako lidská bytost byl zrozen, pohyboval se, bojoval, jedl a žil v přírodním prostředí. Za tisíce let jsme se naučili z přírody čerpat inspiraci a energii, učí nás, jak žít v přítomném okamžiku, učí nás, jak být trpěliví, učí nás, že všechno má svů

 

Nejbližší plánované akce


Jediný letní online kurz! Hubněte s podporou odborníka, ve skupině a online odkudkoliv! Za pomoci osvědčené metodiky.


V tomto kurzu se navíc k teorii a psychologické podpoře přidává i možnost zdravého pohybu v krásných Letenských sadech v Praze.