Vánoční výživové tipy od STOBích odborníků

Jak svátky zvládají naše STOBí odbornice. Jsou vzorem zdravého životního stylu i o Vánocích? Prozradíme vám předem, že každá z lektorek má jiný přístup a jiné tradice. Přesto žádnou po svátcích netrápí kila navíc.

Trend „body positivity“ jako propagace obezity. Proč to tak úplně neplatí?

Body positivity je hnutí, které hlásá přijetí vlastního těla a respekt k jeho částem bez ohledu na tvar či velikost. Vzniklo jako reakce na ve společnosti upřednostňovaný ideál krásy a štíhlosti, kterému se dokáže reálně přiblížit jen malé procento žen.

Hanka zhubla v kurzu 12 kg a naučila se věnovat více sama sobě

Hubla jsem mnohokrát. Počítala jsem kalorie, omezovala různé složky potravy - tuky, sacharidy, zejména cukry. Na ketodietě jsem rychle a razantně zhubla, ale pak stejně rychle přibrala, vyjmenovává Hanka své zkušenosti s hubnutím.

10 stránek a profilů, na kterých získáte ověřené informace o výživě

V oblasti zdraví, výživy a hubnutí se mohou vyjadřovat pomocí svých stránek i profilů lidé, kteří na to nemají patřičné vzdělání. Často čerpají pouze ze svých zkušeností, nebo nekriticky opakují polopravdy a mýty jiných. Jak poznat profily a stránky, kter

Kefír, acidofilní mléko nebo jogurtový nápoj?

Kysané mléčné výrobky tvoří širokou paletu druhů mléčných výrobků, do kterých se při výrobě přidávají kysací mléčné kultury. Od druhu použité kultury se pak liší i vůně, chuť a textura samotného výrobku.

5 výživových chyb, které děláme v práci

Sedíte v kuchyňce u stolu, jíte pomalu, klidně a vychutnáváte si vyvážené jídlo, které jste si doma připravili… Ideální, že? Pojďme ale udělat střih do reality běžného pracovního dne!

 

Nejbližší plánované akce


Přihlaste se do kurzu zdravého hubnutí v Praze a zhubněte zdravě a natrvalo s podporou odborníka.


Jediný letní online kurz! Hubněte s podporou odborníka, ve skupině a online odkudkoliv! Za pomoci osvědčené metodiky.