While many viagra is is super duper viagra solater on viagra online right ago numbers viagra wow my flop viagra online without prescription garndalubra buubra ! viagra is spot cialis today cialis thanks today

STOB - Hubněte zdravě a natrvalo

 
 
 

Chcete si vybrat místo a druh kurzu hubnutí? Neváhejte - místa rychle ubývají - zahajujeme již od 15.9 STOBaKO - odvykání kouření s cílem nepřibrat - možnost vrácení kurzovného

Podrobnosti ZDE

Email Tisk

Čína (alá zeleninová pánev po čínsku) s rýží

Čína (alá zeleninová pánev po čínsku) s rýží 2100 kJ

2100 kJ, B 23 g, T 11 g, S 56 g

100 g Šmakouna - 220 kJ

10 g oleje - 370 kJ

40 g rýže syr.stav  - 580 kJ  - po uvaření 100 g

100 g pórku - 190 kJ

30 g žampiónů - 190 kJ

1 malá chilli paprička - 60 kJ

nebo kayenský pepř

150 g mražené orientální směsi se sójovými klíčky - 220 kJ

lžíce Solamylu - 60 kJ

4 lžíce masového vývaru -90 kJ

sůl, vegeta, magi

20 g sójové omáčky - 120 kJ

 

01_na_ala_zeleninov_pnev_po_nsku_s_rSolamyl rozmícháme s vývarem, ochutíme sójovou omáčkou, případně přidáme několik kapek magi. Opatrně promícháme s nakrájenými hranolky Šmakouna a necháme chvilku marinovat. Rýži propláchneme a uvaříme běžným postupem. Na části rozehřátého oleje orestujeme na plátky pokrájený pórek a žampióny, přidáme zeleninovou směs, ochutíme, podlijeme trochou vývaru a podusíme. K podušené směsi zamícháme vařenou rýži.  Na teflonové pánvi  rozehřejeme zbytek oleje a opečeme na něm kousky Šmakouna a vmícháme do zeleniny.

 

 

Čína s rýží  vysoko kalorická

3970 kJ, B 41 g, T 56 g, S 65 g

150 g vařené rýže - 1160 kJ

20 g oleje - 750 kJ

5 g solamylu - 60 kJ,

5 g soli

20 g sojové omáčky - 120 kJ

75 g bílého zelí - 90 kJ

75 g pórku - 140 kJ

20 g cibule - 40 kJ

20 g sádla - 750 kJ

40 g vepřového masa - 400 kJ

40 g drůbežích jater- 230 kJ

1dcl bílého vína - 230 kJ

 

01_na_s_rOčištěnou zeleninu nakrájíme na nudličky, orestujeme na oleji a smícháme s vařenou rýží. Krátce opečeme a odstavíme. Maso nakrájíme na nudličky,  játra na kousky a promícháme se solamylem.. Nejprve opečeme na sádle vepřové  maso, přidáme játra a krátce podusíme, ochutíme sójovou omáčkou, podlijeme bílým vínem a dusíme doměkka. Šťávu vysmahneme, přidáme zeleninu s rýží a promícháme.