5 chyb na začátku hubnutí. Děláte je taky?

V momentě, kdy se člověk rozhodne zhubnout, je často skálopevně přesvědčený, že to dokáže. Jak je tedy možné, že řadu hubnoucích již po pár týdnech tohle nadšení opustí, a oni se vracejí zpět do starých kolejí? Často za to může těchto 5 chyb.

Jídlo na dovolené. Co si zabalit a jak se připravit, když zrovna hubnu

Snažíte se hubnout a vyrážíte na dovolenou? Možná vám to připadá jako neslučitelná kombinace, ale není tomu tak! Co si s sebou zabalit, aby vám dovolená hubnutí nepřekazila?

Letí vám v létě váha nahoru? Máme pro vás 8 pravidel proti letnímu přibírání na váze

Období léta a dovolených patří stejně jako vánoční svátky do rizikového období, kdy lidé tradičně přibírají kila navíc. Důvodem často nebývá jeden týden na dovolené, kde bychom tak radikálně přibrali, ale jde o zvládnutí celého léta.

I při hubnutí můžete bez obav grilovat

Grilování k letním večerům prostě patří. Posezení s přáteli ale nemusí nutně znamenat přejídání a přibírání na váze. Poradíme vám, jak letní „grilovačky“ hravě zvládnete. 

Příběh Aničky: Jsem na sebe pyšná! Nevěřila jsem, že dokážu ve svém věku zhubnout 20 kg

Anička úspěšně zhubla v kurzu se STOBem. Její motivací bylo "doběhnout vnoučata". Jaké změny pro to musela udělat? Přečtěte si celý její příběh.

7 příjemných kroků, které vám pomohou zhubnout

Představujete si hubnutí jako bolestivý a náročný proces plný zákazů a sebezapření? Opak je pravdou. Skutečně zdravé hubnutí by totiž mělo sestávat z příjemných změn, které prospívají vašemu fyzickému i psychickému zdraví.

 

Nejbližší plánované akce


Přihlaste se do kurzu zdravého hubnutí v Praze a zhubněte zdravě a natrvalo s podporou odborníka.


Jediný letní online kurz! Hubněte s podporou odborníka, ve skupině a online odkudkoliv! Za pomoci osvědčené metodiky.