Pohyb o Vánocích versus vanilkové rohlíčky – kolik jich spálíte, když se hýbete?

Vánoce jsou za dveřmi, a jak jistě víte, je potřeba být i v tomto čase pohybově aktivní a neprolenošit celé svátky u pohádek s cukrovím na dosah ruky.

Vrací se ke mně staré oblečení a užívám si pocity úspěchu, říká Pavla, která zhubla díky online kurzu 8 kg

Doba koronavirová přesunula naše tradiční, STOBí, skupinové kurzy zdravého hubnutí do online prostředí. Pavla je jednou z desíti účastnic online hubnoucího kurzu, během kterého dámy společně zhubly 47 kilogramů!

7 rad, jak na podzim posílit imunitu

Imunitu bychom si měli sice hýčkat celoročně, v podzimních měsících, které jsou tradičně plné nemocí a nepřízně počasí, si však naši pozornost zaslouží dvojnásobně. Čím vším můžeme naši imunitu podpořit.

Jak psychicky zvládat druhou vlnu koronaviru?

Stres patří k životu, to však neznamená, že si s ním každý dokáže dobře poradit. Obzvláště stresující jsou pak pro nás situace, které jsou nepředvídatelné – nevíme, kdy skončí, a nemůžeme je sami nijak ovlivnit. Jako třeba probíhající pandemie.

Probiotika při hubnutí - jak pomáhají a jak je doplnit stravou?

Zdravotní stav, imunita, naše nálada, chuťové preference nebo tělesná hmotnost – to vše částečně ovlivňují mikrobi, kteří žijí na povrchu i uvnitř našeho těla.

Diskriminace na základě váhy může mít vážný dopad na zdraví

Některá témata jsou ve společnosti tabu. A podle posledních výzkumů mezi ně patří i stigmatizace lidí s nadváhou a obezitou, která zahrnuje diskriminaci, předsudečné postoje, ale i šikanu.

 

Nejbližší plánované akce


Poslední ONLINE kurz hubnutí se STOBem před létem!


Přihlaste se do kurzu zdravého hubnutí v Praze a zhubněte zdravě a natrvalo s podporou odborníka.