Dvacet sedm let jsem se snažila sama zhubnout! Pomohla mi až spolupráce s odborníkem, říká o 44 kg lehčí Lenka

S usměvavou Lenkou jsme se setkali v prosinci 2019 na společném fotografování, které absolvovala po sedmi měsíční spolupráci s lektorkou STOBu Radkou. Během spolupráce se z ní stala o 23 kilogramů lehčí dáma a během roku 2020 zhubla dalších 21 kg!

Pohyb v době koronaviru a jak správně cvičit online

Nový rok je typický pro předsevzetí spojená se změnou stravování a pohybem. Koronavirus nám bohužel pohybovou aktivitu neustále komplikuje a řešením je pohyb na čerstvém vzduchu nebo domácí cvičení.

Návod, jak být úspěšným ledňáčkem

Není žádnou ostudou stát se ledňáčkem. Tím spíš, pokud budete ledňáčkem úspěšným, pro kterého bude leden skutečně jen pomyslnou startovní čarou na cestě k pozitivní a trvalé změně.

Přání od STOBu do roku 2021

Rok 2020 byl velmi těžký a jedno podstatné v něm často chybělo. Osobní setkání. Proto bychom ho chtěli alespoň zakončit osobním přáním od téměř každého z týmu STOBu. Jak STObáci prožívali rok 2020 a hlavně… co vám přejí do nového roku?

5 rad, jak o Vánocích nenabrat čerstvě zhubnuté kilogramy

Pakliže hubnete nebo jste právě docílili vysněné váhy, určitě vás zajímá, jak si nastavit jídelníček v následujících svátečních dnech, abyste pracně zhubnuté kilogramy zase nenabrali. Jak tedy na to?

Hubnout, nebo nehubnout o Vánocích (to je oč tu běží)

Vánoce jsou bezpochyby jedním z nejoblíbenějších období v roce. Možná ale ne pro každého. Ze zkušenosti můžeme říct, že v člověku, který se potýká s kilogramy navíc, a snaží se hubnout, mohou vánoční svátky vzbuzovat rozporuplné pocity...

 

Nejbližší plánované akce


Jediný letní online kurz! Hubněte s podporou odborníka, ve skupině a online odkudkoliv! Za pomoci osvědčené metodiky.


V tomto kurzu se navíc k teorii a psychologické podpoře přidává i možnost zdravého pohybu v krásných Letenských sadech v Praze.